Welkom op realdarkside.nl de website waar je op de hoogte word gehouden van alle Tattoo Conventie’s in Nederland & Belgie. Het jaar 2018 is al even bezig dus het Tattoo conventie seizoen is ook weer afgelopen gelukkig zijn er weer genoeg tattoo conventies in 2019 dus pak u agenda vast of sla onze site op bij uw favorieten voor 2019…!!

Organiseert u zelf een tattoo conventie in 2019 of bent u eigenaar van uw eigen Tattooshop en of website en heeft u intresse om bij ons te adverteren? Neem dan even contact met ons op via info@realdarkside.nl voor de voorwaarden.

Wij maken veel reclame via FutureNet en Revsanity, de plek waar je zekers moet zijn om jou event of website te gaan promoten. Het mooie van deze systemen is je krijgt er gegarandeerd bezoekers naar je website, en je verdiend er nog een leuk bedrag mee ook. Kortom een win win situatie!

Wil jij meer informatie dat kan natuurlijk neem dan even contact met ons op via info@realdarkside.nl en wij vertellen je graag hoe dit werkt.

Please follow and like us: