Wij zijn Michael en Jolien

Op onze website waar het mogelijk is om een leuke online spaarpot te gaan opbouwen, hoe? Dat kun je allemaal vinden op de website. Kijk gerust even rond. Je zal verschillende mogelijkheden gaan vinden om online geld te gaan verdienen. Deze programma’s zijn allemaal getest en wij doen hier zelf ook aan mee.

Ook hou ik ( Michael ) van Tattoos en dus daarom hou ik jullie graag op de hoogte van alle Tattoo Conventie’s in Nederland & Belgie. En dat zijn er elk jaar weer genoeg. Bezoek gerust is een keer een Tattoo Conventie.

Het jaar 2019 is al even bezig dus het Tattoo conventie seizoen is ook weer begonnen en ja zijn er genoeg Tattoo conventies in 2019 dus pak u agenda vast of sla onze site op bij uw favorieten voor 2019…!!

Organiseert u zelf een tattoo conventie in 2019 of bent u eigenaar van uw eigen Tattooshop en of website en heeft u intresse om bij ons te adverteren? Neem dan even contact met ons op via info@realdarkside.nl voor de voorwaarden.

Wij maken veel reclame via FutureNet, FutureAdpro de plek waar je zekers moet zijn om jou event of website te gaan promoten. Het mooie van deze systemen is je krijgt er gegarandeerd bezoekers naar je website, en je verdiend er nog een leuk bedrag mee ook. Kortom een win win situatie!

Wil jij meer informatie dat kan natuurlijk neem dan even contact met ons op via info@realdarkside.nl en wij vertellen je graag hoe dit werkt. Je komt in een superteam en helpen je graag op weg naar een dikke spaarpot!

Please follow and like us: