Wat voor bedrijf is het?

FutureNet is in 2014 gestart als revolutionair social media platform waarbij je, anders dan bij facebook, betaald krijgt voor je activiteiten. Of je nu berichten plaatst, chat, een videofilmpje deelt of een bericht liked, al deze activiteiten leveren je direct geld op. FutureNet is actief in meer dan 180 landen en heeft ruim 3,5 miljoen leden. Lees hieronder het MarketingPlan of Register je direct voor een gratis account.

FutureNet inc: MarketingPlan
FutureNet inc: Account aanmaken

Hieronder drie Tutorials:

  1. Bedrijfs Presentatie

2. Wat Kun Je Allemaal?

3. Wat Moet Je Doen?

FutureAdPro is sinds 2016 onderdeel van FutureNet.

In FutureAdPro is het mogelijk om je eigen advertentie van je eigen website aan te bieden. Hoe mooi is dit? Door dagelijks 10 advertenties van andere websites te bekijken, dit levert je elke dag gratis views op om reclame te maken voor je website.

Ook is het mogelijk om adpacks te kopen van 10 dollar die je 12 dollar opleveren en de 50 dollar adpacks die je 60 dollar opleveren in 3 maanden. Overigens leveren deze adpacks je ook views op voor je website bij aankoop van 10 dollar 160 of 50 dollar 800 views!

FutureAdPro: MarketingPlan
FutureAdPro: Account aanmaken

FuturoNetWork is sinds 2018 onderdeel van FutureNet en FutureAdPro. Bij FuturoNetWork is het mogelijk om een miningpack te kopen.Het is al mogelijk vanaf 100 dollar te starten en dit miningpack mined dan 2 jaar lang automatisch de FuturoCoin voor je. Een cryptocurrency van FutureNet Inc.

Lees hieronder het MarketingPlan of Register je direct voor een gratis account.

FuturoNetWork: MarketingPlan
FuturoNetWork: Account aanmaken

Please follow and like us: