TattooConvention’s

Wat gebeurd daar eigenlijk?

Ieder jaar zijn er een aantal tattoo conventies in Nederland en Belgie. Bezoek eens zo’n tattoo conventie om te kijken wat er mogelijk is op het gebied van tatoeages. Op dit soort evenementen zie je de top van nationale en internationale artiesten. Via onze pagina kun je de actuele lijst van de tattoo conventies die georganiseerd worden in ons kleurrijke kikkerlandje vinden.

Het is zeker aan te raden om eens een tattoo evenement te bezoeken. Op zo’n tattoo conventie zie je een verzameling van tattoo stijlen en krijg je een mooie indruk van de tattoo mogelijkheden. O,a zijn er vaak shows, muziek, leuke stands, andere soorten artwork en vermaak te vinden. Er worden wedstrijden gehouden in verschillende stijlen.

Made By Artist Gert Peters, Tattooartgert.nl
Adres: Steynlaan 94, Zeist-Holland Tel: +31 (0)30-6910912 Email: info@tattooartgert.nl

De tattoo artiesten die denken kans te maken op een prijs voor een bepaalde categorie kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd. Een jury beoordeeld het werk en bepaald wie er met de prijs naar huis gaat.Van oorsprong waren de tattoo conventies bedoeld voor tattoo artiesten, tegenwoordig is het echt op het publiek gericht.

Vandaag de dag kan iedereen gewoon een kijkje komen nemen op deze TattooConventie’s. Voor kinderen is er genoeg te doen dus die kan je gewoon mee nemen, ze kunnen meestal gratis naar binnen.

Dus kom gewoon een keer kijken op een van deze TattooConventie’s.

Volg ons via Facebook of via Pinterest voor de actuele lijst met TattooConventie’s
Please follow and like us:
error