VanLife

Sinds 1 augustus 2019 hebben wij ons huis op wielen nu en dat bevalt ons uitstekend. Zodra het een beetje lekker weer is gaan we dan ook de weg op en genieten maar voorlopig racen we een beetje nederland door. Want ook hier zijn vele mooie plekken en plaatsen te vinden.

Waar wij soms nog nooit van gehoord hebben of er zijn geweest haha, ons huis op wielen is overigens een Renault Trafic t313 uit 1985. Niet echt een jonkie meer dus. Maar hij brengt ons overal waar wij heen willen. Na flink wat onderhoud, want dat waren de vorige eigenaars even vergeten!

Dus na flink wat klusjes en wat dingen vernieuwd te hebben, rijd ons huis op wielen weer als de brandweer. Ook is ons huis afgelopen maand voor de keuring geweest en weer goed gekeurd voor 2 jaar dus dat is wel prettig! Kortom wij kunnen weer volgas de weg op!

Volg Onze On The Road Momenten en Ervaringen!