Ai Marketing

De cashback robot die volledig automatisch werkt. Koop reclame budget om te starten (vanaf $10 beginnen!) Bij $100 werkt de robot optimaal! Kan jij het geld nu niet missen? Dan kan ik jou een waardebon van $50 voorschrijven. U moet dan de waardebon terug betalen van jouw cashback commissie.

Na alles te hebben voltooid, begint je robot na 48 uur te werken. Elke dag geeft de robot een deel van het budget uit wat je eind van de dag terug hebt verdient plus winst in de vorm van cashback. De verdiensten en promoties gaan echt snel. Je robot zorgt voor een passief inkomen.Daarnaast kan je ook met een team werken waar over je leuke procenten en extra bonussen krijgt. Dit is zeker een aanrader voor team builders!

Geen verkoop, geen product, dus geen voorraad te beheren. De robot koopt reclame van jouw budget van o.a. grote bedrijven: Apple, Domino, Decathlon, Amaz, Google, Lenovo, Lidl, Mcdonalds, Walmart enz. Als mensen hiervan kopen, krijg jij commissie! Wil je meer informatie of je robot aan het werk zetten bekijk dan deze weblink even: